Logo Motortrails.nl motorreizen

Colombia El Dorado

Wat deelnemers ons schreven:

"Deze motorreis naar Colombia was prachtig. Ik zou niets veranderen aan deze reis. Gewoon TOP!"
Dick Ter Braak - Colombia El Dorado – november 2019

"Deze motorreis was geweldig! Colombia is een mooi land en heeft een indrukwekkende natuur. Veel offroad-tracks waarvan enkele in de zwaarste categorie. Dat is niet erg, maar dat vereist wel dat je dat kunt. Dit mag iets meer benadrukt worden in beschrijving. Met name dag 19 is een zware offroadpassage, dit graag expliciet benoemen. Ik ben toegevoegd aan een groep van 6 Duitsers die al veel vaker met elkaar op verre reizen zijn geweest. Dit klikte prima, mede omdat ik ook Duits spreek en bier drink :-). De vliegreis naar Bogota in verband met het voorprogramma was goed uitgekozen, want de snelste vliegtijd. De motoren (AKT RE 200 TT) waren uitstekend en precies geschikt voor de verschillende uitdagingen. Bovendien werden ze zeer nauwgezet onderhouden tijdens de reis. Het beste vond ik de passages van de hoge 4000 meter passen met uitzicht op de Andes-pieken. Verder de verschillende soorten off-roadwegen (zand, modder, riviertjes, steen, keien, etc.), Deze reis wil ik graag van harte aanbevolen, ga voor het te laat is (dus voordat Colombia ook 'verpest' is door het massatoerisme). Contact met kantoor was ok, graag iets sneller op mail reageren." 
Peter Vos - Colombia El Dorado – maart 2019

"Fantastisch, geweldig mooi land en erg vriendelijke en hulpvaardige mensen. De reisleiding had erg hun best gedaan om, op ons verzoek, mooie en onverharde routes te vinden. Naast een uitstekende voorbereiding luisterde de reisleider ook goed naar de wensen uit de groep en stelde zo nodig de planning/routes bij al naar gelang de wensen van de groep. Hoogtepunten voor mij waren de geweldige routes door de bergen, zowel verhard als onverhard, maar de route vanuit Pueblo Bello de berg op was echt geweldig (en uitdagend). Vooraf was voor mij niet duidelijk of bepaalde zaken inclusief of exclusief waren en graag zou ik een betalingsherinnering willen ontvangen met het openstaande bedrag erbij vermeld. De reis was top!"
Andre Maranus - Colombia El Dorado – december 2018

"Een super motorvakantie, veel en bijna alle typen off road wegen gereden. Deze trip was zeer goed voorbereid met veel mooie en afwisselende routes. Supertop! Brita de reisleider staat open voor wijzigingen en probeert altijd tegemoet te komen aan de wensen van alle deelnemers. Ze had niet eerder mensen vrij laten rijden en ging direct mee met deze wens. Brita is zeer zorgzaam en heeft de route met veel aandacht en uitertste nauwkeurigheid samengesteld. Uitstekende motoren, super degelijk en professioneel onderhoud tijdens de reis door Thorsten de mecanicien. Mijn voorkeur zou uitgaan naar een 250cc in plaats van de AKT 180 cc. Deze geweldige trip zou niet mogelijk zijn geweest als er één onervaren rijder bij zou zijn geweest, wat veelal wel het geval is. Het is dus aan te raden om de Basis Off Road training te doen voordat je met deze reis meegaat! Contact met kantoor was matig, ik heb extra programma erachteraan gedaan waar ik betere communicatie over had willen ontvangen." 
Yusuf Kho - Colombia El Dorado – december 2018

"Deze reis is echt een aanrader! Dit was reis 6 alweer van mij bij MotorTrails en ik kan met recht zeggen dat deze toch zeker hoog in mijn lijstje komt te staan van bijzondere reizen. Colombia is een stuk schoner en meer ontwikkeld dan ik me had voorgesteld. De bevolking is uitermate vriendelijk en verwelkomend. Het landschap (zeker in de bergen) in ongelooflijk mooi en indrukwekkend. Een extra uitstapje/ bezoekje onderweg om iets lokaals te gaan bekijken zou ik aardig hebben gevonden. Het geeft je dan nog wat meer 'feeling' met de cultuur. De motoren hadden op de hoogste stukken soms wat moeite om tegen de berg op te komen, maar waren verder zeer geschikt voor het werk. Hoogtepunten voor mij waren het rijden door de bergen, schitterende vergezichten, (zeer) uitdagend technisch off-road. Sommige stukken ver boven de 4000 meter, ongelooflijk mooi. De reisleidster Brita en mecanicien Thorsten waren erg fijn. Brita kent het land goed en spreekt de taal vloeiend. Dit resulteerde erin dat er soms onderweg, met behulp van de plaatselijke bevolking, naar nog mooiere en uitdagende routes werd gezocht. Er werd goed naar de wensen van de groep geluisterd en Brita deed erg haar best om het iedereen zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Het contact met Motortrails was prima."
Hugo van Kolfschoten - Colombia El Dorado - december 2018

 

 • Reisdetails

  Reiscode:
  COL
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  6 - 8
  Dagen:
  21
  Prijs:
  vanaf 4.295,-
 • Routekaart

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner