Logo Motortrails.nl motorreizen
Noord Laos Vietnam VAN NOORD VIETNAM NAAR LAOS FANTASTISCHE ROUTE

Noord Laos Vietnam

De twee landen delen zo'n lange grens maar de landen toch zo verschillend. Vietnam is druk en dicht bevolkt en in Laos lijkt de tijd al eeuwenlang stil te staan. De landen zijn bijna even groot, maar in Vietnam wonen bijna 20 keer zoveel mensen.

We beginnen en eindigen deze reis in Hanoi, in Vietnam. Echter de reis speelt zich grotendeels af in Laos, en daar ligt het meest avontuurlijke deel van de reis.

In twee dagen rijden we van Hanoi naar Laos. Hier volgt direct een avontuurlijke route door een natuurpark met tijgers. Dan volgen een paar zeer avontuurlijke dagen over lange onverharde route door prachtige karstgebergte. Per boot leggen we de laatste kilometers naar de oude keizerljike hoofdstad, Luang Prabang af. Hier verblijven we een dag. Vervolgens bezoeken we rond Ponsvan de mysterieuze vlaktes der kruiken en rijden avontuurlijke routes terug naar Vietnam.

Deze reis geeft je een intensieve beleving van de puurheid van Noord Laos en de volkeren die er samenwonen. Het voert je terug in de tijd en neemt je mee over rivieren, smalle off road paadjes en prachtige bergpassen. • Reisdetails

  Reiscode:
  LAO
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  6 - 12
  Dagen:
  15
  Prijs:
  vanaf 3.695,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner