Logo Motortrails.nl motorreizen
Peru Inca HOGE ANDESTOPPEN, REGENWOUD EN MOOIE KUST

Peru Inca

Peru heeft alles in één. Het tropische Amazone regenwoud, hoge besneeuwde Andestoppen, schitterende stranden en uitgestrekte woestijn. Dit alles ervaar je per motor.

Onze reis begint in het koloniale stadje Arequipa, van waaruit we al snel hoog het Andes gebergte inrijden. Eenmaal aangekomen in Puno maken we een boottocht over het hoogste meer ter wereld, het Titicameer. Vervolgens zullen we via het tropische stadje Quincemil uiteindelijk Cuzco bereiken, wat de oude hoofdstad van het Incarijk is. 

Vanuit Ollantaytambo ondernemen we een dagtocht naar een van de absolute hoogtepunten van Zuid-Amerika: Machu Picchu. 

We vervolgen onze weg over een van de mooiste wegen voor motorfietsen in Zuid-Amerika en klimmen tot aan de besneeuwde toppen van de Andes. In Nasca heb je de mogelijkheid een rondvlucht te maken boven de mysterieuze Nasca lijnen, waarna we via de woestijn voor het eerst deze reis de kust zullen bereiken.

Over de Panamericana rijden we langs de kust zijn het zuiden, om daarna weer landinwaarts te rijden. Om terug in Arequipa te geraken, rijden we wederom over spectaculaire wegen dat prachtige uitzichten met zich meebrengt. Ook hopen we de Andescondor nog te kunnen zien, alvorens deze avontuurlijke reis erop zit.

Verhaal in Promotor 2006 (pdf) • Reisdetails

  Reiscode:
  PER
  Categorie:
  Avontuur
  Groepsgrootte:
  8 - 12
  Dagen:
  15
  Prijs:
  vanaf 5.495,-
 • Routekaart

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner