Logo Motortrails.nl motorreizen
Indonesie Bali Sumbawa DE SUNDA EILANDEN BALI LOMBOK EN SUMBAWA

Indonesie Bali Sumbawa

Selamat datang di Indonesia (hartelijk welkom in Indonesië)

Een avontuurlijke motoreis die op ieders bucket list moet staan. De start begint op”The island of the gods”, Bali (Canggu ).

Begin en einde van deze reis wordt u betoverd door de vele tempels, vaak in een magische landschappen met adembenemende rijstterrassen, majestueuze bergen en tropische stranden. De zeer vriendelijke lokalen geven u het gevoel dat u meteen thuis voelt en samen met het heerlijke Indonesische eten wilt u eigenlijk niet meer weg.

lombok is het tweede eiland die we doorkruizen en is hard op weg om naast Bali ook populair te worden bij toeristen, immers de stranden hier zijn goddelijk mooi en de binnenlanden overweldigend indrukwekkend met haar mooie rijstvelden rondom de vulkanische bergketen Rinjani.

Het eiland Sumbawa is wat minder bekend en daardoor is het nog ongerept en puur authentiek. een genot om de verlaten wegen hier te rijden die al slingerend vele kleine dorpjes verbinden. bij iedere stop zult u direct de gastvrijheid voelen van de Sumbawanezen.

Naast het bezoeken van diverse indrukwekkende tempels en de vele rijstterrassen die we gaan zien zijn de onverwachte hoogtepunten voornamelijk wat er onderweg afspeelt. Je kunt zomaar getuige zijn van een lokale ceremonie van zowel een trouwerij als begrafenis. Of spontaan worden uitgenodigd bij de mensen thuis voor een kopje koffie.

Dit wordt een reis die u niet snel vergeet!  • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner